E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

Agile software Tester (finance) / Implementation consultant

Ter uitbreiding van het Realmap team zoeken wij een expert op het gebied van Test Automation in de financiële dienstverlening. 

Je bent een tester met sterke affiniteit voor het testen van cloud georiënteerde software (Microsoft Azure) met vele functionele/technische componenten. Je vindt het leuk om vanaf het eerste uur betrokken te zijn bij de requirements, wanneer deze worden voorbereid voor refinement. 
Daarbij hoort ook dat jouw kennis deeltijds ingezet kan worden bij implementatie trajecten om zo dichtbij het perspectief van de klant te blijven.

Dit ben jij

We zoeken iemand die niet bang is om ons systeem uit allerlei invalshoeken onder vuur te nemen. Je hebt een doelgerichte focus om testen in onze organisatie naar een hoger plan te tillen en ook de drive en kennis om dit te bereiken. Je houdt ervan om de mouwen hiervoor op te stropen en neemt het team hierin mee. Omdat het team compact is met 10 medewerkers, kan je soms betrokken worden bij andere projecten binnen Bicore die niet meteen bij je functie horen. Geen 9 tot 5 mentaliteit is essentieel. We maken graag kennis met je indien jij beschikt over de volgende kenmerken:
 
 • Bezit van een HBO diploma;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring;
 • Affiniteit met finance / accounting;
 • Bekend met het concept “Quality at Speed in Agile and DevOps Environments”;
 • Bedreven met Test Automating Tools (Microsoft / Azure focused);
 • Bekend met technieken als BDD/TDD;
 • Vertrouwd met het werken in een Agile team
 • Zelfstandigheid met een aanpakkersmentaliteit;
 • Sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel inzetbaar en het prettig vinden om te werken in een dynamische omgeving;
 • Het kunnen schrijven van unit testen in c# is een pré;
 • Kunnen werken in een klein informeel team.
We bieden je
 
Mooie klanten, open, gedreven collega’s en professionele partners in een specialistische omgeving. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema’s en taken die je oppakt. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. We groeien als bedrijf en dat geeft jou de kans mee te groeien. Salaris is marktconform, lunch is van de zaak en een laptop en reiskostenvergoeding horen erbij. Wij zitten in een modern en nieuw kantoor met uitzicht op de start en landingsbaan van luchthaven Eindhoven. Deze vacature is in eerste instantie voor een jaar, maar kan op termijn mogelijk worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Meer over Bicore
 
Bicore is de Eindhovense softwareproducent van Flightmap en Realmap met een sterk trackrecord sinds 2010. Sinds de lancering wordt onze Flightmap software met succes ingezet bij grote internationale bedrijven en organisaties in verschillende sectoren zoals hightech, medtech, food, financiële dienstverlening en nu met Realmap in de vastgoedsector. Hoewel we werken voor grote opdrachtgevers, bestaat het Bicore-team nu nog uit 10 medewerkers. Wij verwachten de komende jaren verder te groeien. Kom jij als Agile Software Tester ons versterken om dit met ons te realiseren?
 
Belangstelling?
 
Je kunt je CV en motivatie sturen naar Wilco Burggraaf via wilco.burggraaf@flightmap.com of solliciteer via Indeed