E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

Azure .NET DEVELOPER Gezocht

Ter uitbreiding van het development team zoeken wij een Full-stack developer die zich niet in een specialisatie hokje laat plaatsen en een brede interesse heeft in ons mooie vakgebied.

Net als velen van ons ben je begonnen in de .Net wereld op een ontdekkingsreis van Services, Entity frameworks, database connecties, API’s en MVC apps. Nu ben je toe aan de next step van o.a. Azure, dotnetcore, TDD, BDD. Azure functions, zelf beschrijvende API’s en sonarqube. Je hebt er al ervaring in, maar je wilt erin doorpakken. Misschien wel in een trendy taal van dit moment of gewoon lekker in C#.

Dit ben jij

Je hebt een doelgerichte focus om onze code base in onze organisatie naar een hoger plan te tillen en ook de drive en kennis om dit te bereiken. Je houdt ervan om de mouwen hiervoor op te stropen en neemt het team hierin mee. Omdat het team compact is met 10 medewerkers, kun je soms betrokken worden bij andere projecten binnen Bicore die niet meteen bij je functie horen. Geen 9 tot 5 mentaliteit is essentieel. We maken graag kennis met je indien jij beschikt over de volgende kenmerken:

 • Bezit van een HBO diploma;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring;
 • Bekend met concepten als “Clean Code” en “SOLID”;
 • Zeer bedreven in C# en JS;
 • Bekend met REST APIs, Entity Framework, MSSQL;
 • Vertrouwd met het werken in een Agile team
 • Zelfstandigheid met een aanpakkersmentaliteit;
 • Sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibel inzetbaar en het prettig vinden om te werken in een dynamische omgeving;
 • Kennis van Finance en Vastgoed domeinen is een pré;
 • Kunnen werken in een klein informeel team.

We bieden je

Mooie klanten, open, gedreven collega’s en professionele partners in een specialistische omgeving. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema’s en taken die je oppakt. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. We groeien als bedrijf en dat geeft jou de kans mee te groeien. Salaris is marktconform, lunch is van de zaak en een laptop en reiskostenvergoeding horen erbij. Wij zitten in een modern en nieuw kantoor met uitzicht op de start en landingsbaan van luchthaven Eindhoven. Deze vacature is in eerste instantie voor een jaar, maar kan op termijn mogelijk worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Meer over Bicore

Bicore is de Eindhovense softwareproducent van Flightmap en Realmap met een sterk trackrecord sinds 2010. Sinds de lancering wordt onze Flightmap software met succes ingezet bij grote internationale bedrijven en organisaties in verschillende sectoren zoals hightech, medtech, food, financiële dienstverlening en nu met Realmap in de vastgoedsector. Hoewel we werken voor grote opdrachtgevers, bestaat het Bicore-team nu nog uit 10 medewerkers. Wij verwachten de komende jaren dit uit te breiden. Kom jij als Azure .NET Developer het team versterken om dit met ons te realiseren?

Belangstelling?

Je kunt je CV en motivatie sturen naar Wilco Burggraaf via wilco.burggraaf@flightmap.com