Optimale Portefeuillestrategie voor Vastgoedorganisaties

E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

Newomij kiest voor REALMAP

7-12-2021

Newomij kiest voor de inrichting van haar portefeuille management voor REALMAP. De deal is beklonken tijdens de Amsterdamse Provada. Belangrijke overwegingen voor Newomij zijnde integratie van de financiële functie en de vastgoedsturing in combinatie met de unieke optimalisatie, financial planning en scenario analyse mogelijkheden.

Minstens zo belangrijk is dat REALMAP volledig complementair is aan de bestaande softwaresystemen van Newomij. Het bestaande IT-landschap wordt niet aangetast, maar er zijn wel volop mogelijkheden om als data warehouse te fungeren. Van daaruit kan de dashboard-functie flexibel worden ingericht dankzij een koppeling met Power BI.

Robert Jan van Hamersveld, CEO Newomij: ‘Met REALMAP verrijken we onze asset managementfunctie met geïntegreerd portefeuille management. We verkleinen hiermee de afstand tussen ons strategisch portefeuillebeleid, onze operationele uitvoering en de analyses van onze investeringsopgave in nieuwbouw en energietransitie. Tegelijkertijd kunnen we eenvoudig ons dashboard geheel naar eigen wensen inrichten.

Ad Buisman, directeur REALMAP: ‘We zijn apetrots dat Newomij voor ons heeft gekozen. Newomij is een belangrijke en vooruitstrevende speler op de Nederlandse vastgoedmarkt. De keuze van Newomij is voor ons een bevestiging dat we met REALMAP een uniek product bieden dat haar gelijke niet kent. Daarbij speelt zeker ook een rol dat onze platte organisatie ons uiterst wendbaar maakt en we flexibel met de wensen van onze klanten om kunnen gaan’.