E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

Bicore

Over bicore

Bicore is sinds haar oprichting gevestigd in de Nederlandse innovatie hub Eindhoven. Ons kantoor is gelegen op Eindhoven Airport.

Bij Bicore ondersteunen we onze klanten om hun portefeuille management te verbeteren. We bieden twee producten aan: FLIGHTMAP en REALMAP.

REALMAP is ontwikkeld voor woningcorporaties en commerciële vastgoedpartijen. Dit is ons innovatieve platform voor vastgoed- en financieringsportefeuille management. Het integreert de vastgoed- en financieringswereld om het maatschappelijk of financieel rendement te optimaliseren.

REALMAP is ontwikkeld in samenwerking met EY en BDO.

 

Guido Coopmans

Algemeen directeur

Guido Coopmans is CEO van Bicore. Hij heeft 25 jaar ervaring in internationale bedrijfsvoering, commercie, strategie, financiën en IT. Voordat Guido werkzaam was bij Bicore bekleedde hij senior commerciële en financiële managementfuncties binnen organisaties als Ahold en Rabobank. Guido heeft een MSc in bedrijfseconomie behaald.

 

 

Jac Goorden

Medeoprichter en CTO

Jac Goorden is CTO, managing consultant en directeur bij Bicore. Als CTO van Bicore is hij verantwoordelijk voor FLIGHTMAP en REALMAP. Hij werkt voor internationale klanten in verschillende branches zoals bijvoorbeeld NXP, ASML, Cosun, TNO en vastgoedorganisaties. Jac doceert daarnaast ook voor universiteiten en business schools. Jac heeft een MSc behaald in wiskunde en computertechnologie.