Optimale Portefeuillestrategie voor Vastgoedorganisaties

E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

NiEuW: REALMAP 3.0

ontdek de REALMAP 3.0 Demo portal!

REALMAP 3.0 is uitgebracht met betere prestaties, een slimmer algoritme voor besluitvorming en een verfrissende nieuwe look en feel.

 • REALMAP 3.0
  In het kort

  Verbeterde laadtijden - Gemoderniseerde interface - Sluit naadloos aan op externe dashboarding systemen - ATAD implementatie - Meer KPI's toegevoegd - Verloopstaten toegevoegd voor beter inzicht in de door u gekozen strategie.

realmap 3.0

beter, Slimmer en sneller.

Wat hebben we verbeterd aan

REALMAP 3.0 ?

 • Nieuwe KPI's en randvoorwaarden toegevoegd

  Nieuwe randvoorwaarde toegevoegd aan dividend, randvoorwaarde tactiek toepassen op % van totale verhuurbare eenheden, IRR per complexe KPI, bruto aanvangsrendement, netto aanvangsrendement, huur per M2, huur per WWS-punt, Exploitatie rendement, kapitalisatiefactor, leegwaarderatio, marktwaarde per M2.

 • Sluit naadloos aan op externe dashboarding systemen

  De verbinding van REALMAP is uitgebreid zodat externe systemen gekoppeld kunnen worden via een universele API-verbinding. Dit biedt de mogelijkheid om gegevens te streamen van systemen zoals project planning of finance in REALMAP.

 • Verloopstaten toegevoegd

  We hebben verloopstaten toegevoegd zodat de gebruiker binnen een gekozen strategie de mutaties op de balansposten kan inzien

 • Verbeterde dashboarding

  REALMAP 3.0 introduceert een grote update in dashboarding; Er is een nieuwe look and feel ontworpen binnen REALMAP zodat de gebruiker zich beter op de grafieken kan richten en minder wordt afgeleid

 • Verbeterde data pagina voor de gebruikersinterface

  De gebruikersinterface van de gegevenspagina's is verbeterd. De belangrijkste verbetering is de tabstructuur, het is nu mogelijk om sneller te navigeren door de verschillende pagina's.

 • ATAD Implementatie

  De EU-richtlijnen ter bestrijding van belastingontwijking (EU Anti-Tax Avoidance Directives - ATAD) zijn nu geïmplementeerd in REALMAP 3.0. Bij het maken van voorspellingen en strategieën zal de ATAD-regelgeving worden toegepast.

 • Verbeterde prestatie

  De laadtijden bij het ontvangen van grote datasets is aanzienlijk verminderd. De grootste verbeteringen zijn aangebracht in het berekenen van portfolio-KPI's die zijn gebaseerd op gegevens van de onderliggende complexen en verhuurbare eenheden.

 • Verbeterde analyses

  Meer opties om analyses uit te voeren op complex niveau (mutaties, onderhoud, renovatiemogelijkheden). Het is nu ook mogelijk om de leningtypes op te nemen in de financieringsmix.

We beantwoorden graag uw vragen en laten u de werking van REALMAP online of persoonlijk zien.

Houd er rekening mee dat de demo alleen voor illustratieve doeleinden is ontworpen, omdat we de portal nader volledig naar uw behoeften kunnen configureren. We hebben een korte handleiding opgesteld om u een idee te geven van wat REALMAP te bieden heeft.

Om een REALMAP demo-account aan te vragen, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op!