Optimale Portefeuillestrategie voor Vastgoedorganisaties

E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

over ons

Bicore is sinds haar oprichting gevestigd in de Nederlandse innovatie hub Eindhoven. Ons kantoor is gelegen op Eindhoven Airport.

Bij Bicore ondersteunen we onze klanten om hun portefeuille management te verbeteren. We bieden twee producten aan: FLIGHTMAP en REALMAP.

REALMAP is ontwikkeld voor woningcorporaties en commerciële vastgoedpartijen. Dit is ons innovatieve platform voor vastgoed- en financieringsportefeuille management. Het integreert de vastgoed- en financieringswereld om het maatschappelijk of financieel rendement te optimaliseren.

REALMAP is ontwikkeld in samenwerking met EY en BDO.

missie & visie

missie

REALMAP ondersteunt vastgoedorganisaties bij het realiseren van zowel de financiële als maatschappelijke doelstellingen. Dit wordt weerspiegeld in de functionaliteit van het REALMAP-platform maar ook in de persoonlijke service die wordt geleverd door het REALMAP team.

visie

REALMAP is gebaseerd op technologie die zich al 10 jaar bewijst in andere sectoren. REALMAP wil een belangrijke rol spelen in de versnelling van de transitie naar het gebruik van deze krachtige beslissingsondersteunende oplossingen in de vastgoedsector zodat verduurzaming, kwaliteit, rendement, betaalbaarheid en beschikbaarheid van vastgoed wordt gecontinueerd en geoptimaliseerd.

onze experts

jac goorden

Jac Goorden is COO, managing consultant en directeur bij Bicore. Als COO van Bicore is hij verantwoordelijk voor FLIGHTMAP en REALMAP. Hij is werkzaam voor verschillende internationale opdrachtgevers in diverse branches zoals NXP, ASML, Cosun, TNO en vastgoedorganisaties.

Jac geeft ook les aan universiteiten en business schools. Jac heeft een MSc in wiskunde en computertechnologie.

Ad Buisman

Ad Buisman heeft 25 jaar bij EY gewerkt als Associate Partner op de vastgoedafdeling. Na zijn afstuderen begon hij zijn loopbaan bij EY en was hij verantwoordelijk voor de waarderingsafdeling binnen de vastgoedafdeling.

Zijn focus lag vooral op het taxeren en beoordelen van vastgoedwaarden, maar heeft ook diverse haalbaarheidsstudies, strategische opdrachten en risicoanalyses uitgevoerd. in het verleden adviseerde hij zowel publieke als private partijen in binnen- en buitenland. Hij is de algemeen directeur van REALMAP.

Wilco burggraaf

Wilco Burggraaf, CTO bij Bicore kan putten uit 20 jaar IT ervaring. Ooit begonnen in de wereld van Realestate en WOZ Waarderingen. Vervolgens werd hij ingehuurd als consultant door verschillende grote banken, verzekeraars en multinationals gehuisvest in Nederland.

Wilco is verantwoordelijk voor de R&D operatie van het Realmap/Flightmap platform.

Do focus van Wilco ligt voornamelijk op de operatie inclusief deliverables en Big-Data in de (private-)cloud te positioneren en gebruik te maken van de volledige Microsoft Stack toolkit. Verder is hij zelf nauw betrokken bij Research en Innovations binnen het DevOps-team.

Contact information:

Bicore Services B.V.
Bicore REALM B.V.
Luchthavenweg 18C
5657 EB Eindhoven
The Netherlands

T +31 (0)88 3962778

E-mail: realmap-info@realmap.nl