E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

Onze partners

REALMAP

PARTNERS

REALMAP werkt samen met verschillende partners bij vastgoedorganisaties.

Ey

Arjen Brinkman is Associate Partner bij de vastgoedafdeling van EY. Hij is na zijn studie zijn carrière gestart bij EY en is binnen de vastgoedafdeling verantwoordelijk voor de waarderingsafdeling. 

Zijn focus ligt met name op het waarderen en reviewen van de vastgoedwaardes maar heeft ook verschillende haalbaarheidsstudies, strategische opdrachten en risicoanalyses uitgevoerd. in het verleden heeft hij zowel publieke als private partijen  in het binnen- en buitenland geadviseerd. 

bdo

Jaap Kleijwegt

Jaap Kleijwegt is Partner Advisory, lid van het MT Woningcorporaties en verantwoordelijk voor Finance & control dienstverlening binnen de (semi)publieke sectoren.

Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met controle, advisering, toezicht en interim-management bij diverse type organisaties. Samen met zijn team werkt hij vanuit BDO aan de modernisering/ digitalisering van de financiële functie, vastgoed en financieringsvraagstukken, GRC implementaties en de ontwikkeling van duurzame business modellen voor maatschappelijke organisaties.

De samenwerking met Realmap zien wij vanuit BDO als een kans om de professionalisering van het portefeuille Management binnen corporaties en andere vastgoedorganisaties te versnellen en de investeringsruimte te optimaliseren. Graag praat hij u samen met mijn collega’s Jurriaan Asma, Jelmer Jens en Patrick Verzijl bij over de mogelijkheden van Realmap voor uw organisatie.

eit digital

EIT Digital is een leidende Europese organisatie gericht op digitale innovatie, ondernemerschap en opleidingen. Onder de EU vlag wordt met diverse programma’s de Europese digitale transformatie ondersteund en gestimuleerd. 

EIT Digital omvat een ecosysteem van meer dan 200 Europese organisaties: corporates, MKB, startups, universiteiten en onderzoek instituten. Binnen het ecosystem werken ondernemers, onderzoekers en studenten samen op het gebied van innovatie. 

 EIT heeft vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Braga, Budapest, Brussel, Eindhoven, Edinburgh, Helsinki, Londen, Madrid, Milano, Munich, Nice, Paris, Rennes, Stockholm, Trento en San Francisco.

Planon

Planon is wereldwijd de marktleiden leverancier van innovatieve software voor eigenaren en gebruikers van vastgoed. Planon is opgericht in 1982 en heeft wereldwijd ruim 750 medewerkers. De software is voornamelijk gericht op Integrated Workplace Management System (IWMS). 

Het bedrijf ondersteund wereldwijd meer dan 2500 klanten door kantoren en partners over de hele wereld. Planon verzorgt met haar software o.a. werkplekoptimalisatie, vastgoedportefeuille beheer, huurcontract management en infrastructuur management.

Ad buisman

Ad Buisman is sinds 2019 zelfstandig strategisch en financieel adviseur met focus op de vastgoed, bouw en retail. Hij is eigenaar van Buisman Consult. Ad adviseert voornamelijk op directieniveau. Ad was hiervoor 35 jaar werkzaam voor EY, waarvan 25 jaar als partner op voorgaande sectoren. 

Hij is sinds 2019 ook lid van de RvC van Hanos Groep Nederland. Daarnaast is hij o.a. ook bestuurslid van de Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ad heeft een MSc in bedrijfseconomie en is registeraccountant.