Optimale Portefeuillestrategie voor Vastgoedorganisaties

E-mail

realmap-info@realmap.nl

Eindhoven

Luchthavenweg 18C, 5657 EB,

088 396 2778

Ma t/m vrij 9:00 - 17:00

REALMAP partners

global
partner

Arjen Brinkman is Associate Partner op de vastgoedafdeling van EY. Na zijn afstuderen startte hij zijn carrière binnen EY en is hij verantwoordelijk voor de taxatieafdeling binnen de vastgoedafdeling.

Zijn focus ligt voornamelijk op het waarderen en beoordelen van vastgoedwaarden, maar heeft ook diverse haalbaarheidsstudies, strategische opdrachten en risicoanalyses uitgevoerd. in het verleden adviseerde hij zowel publieke als private partijen in binnen- en buitenland.

technology partner

Planon is wereldwijd de marktleider leverancier van innovatieve software voor eigenaren en gebruikers van vastgoed. Planon is opgericht in 1982 en heeft wereldwijd ruim 750 medewerkers. De software is voornamelijk gericht op Integrated Workplace Management System (IWMS). 

Het bedrijf ondersteund wereldwijd meer dan 2500 klanten door kantoren en partners over de hele wereld. Planon verzorgt met haar software o.a. werkplekoptimalisatie, vastgoedportefeuille beheer, huurcontract management en infrastructuur management.

Technology partner

EIT Digital is een toonaangevende Europese organisatie die zich richt op digitale innovatie, ondernemerschap en training. Onder de vlag van de EU ondersteunt EIT verschillende programma’s en stimuleert het de Europese digitale transformatie.

EIT Digital omvat een ecosysteem van meer dan 200 Europese organisaties: corporates, KMO’s, startups, universiteiten en onderzoeksinstituten. Binnen het ecosysteem werken ondernemers, onderzoekers en studenten samen op het gebied van innovatie.

EIT heeft kantoren in Amsterdam, Berlijn, Braga, Boedapest, Brussel, Eindhoven, Edinburgh, Helsinki, Londen, Madrid, Milaan, München, Nice, Parijs, Rennes, Stockholm, Trento en San Francisco.

global partner

Jaap Kleijwegt is Partner Advisory, lid van het MT Woningcorporatie en verantwoordelijk voor Finance & Control services binnen de (semi) publieke sector.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in controle, advies, supervisie en interim management bij verschillende soorten organisaties. Samen met zijn team werkt hij bij BDO aan de modernisering / digitalisering van de financiële functie, vastgoed- en financieringsvraagstukken, GRC-implementaties en de ontwikkeling van duurzame businessmodellen voor maatschappelijke organisaties.

Bij BDO zien we de samenwerking met Realmap als een kans om de professionalisering van het portefeuillebeheer binnen corporaties en andere vastgoedorganisaties te versnellen en de investeringsruimte te optimaliseren.